Menu
+31 (0)164 261500 mail@stigaliften.nl

Veilig & betrouwbaar

De veiligheid van uw liftinstallatie staat bij ons altijd voorop. U dient zich geen zorgen te hoeven maken of uw liftinstallatie aan alle veiligheidseisen en normen voldoet, wij zorgen dat dit in orde is en/of gemaakt wordt. Wij werken met gecertificeerd en ervaren personeel.

Uitsluitend kwaliteitsonderdelen

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, wat uiteindelijk op de langere termijn resulteert in lagere kosten voor de beheerder/eigenaar. De investering in de kwalitatief hoogstaande materialen die wij gebruiken, zal de levensduur van uw liftinstallatie ten goede komen.

24/7 persoonlijke service

Wat onze missie en visie typeert is onze klantgerichte en persoonlijke benadering, 24/7 en zonder tussenkomst van een call-center en/of lange wachttijden. Altijd iemand aan de lijn die u verder helpt!

Stiga Liften stat voor kwaliteit wij zorgen ervoor dat uw lift veilig, betrouwbaar en met zo min mogelijk storingen functioneert. Indien zich toch een storing voordoet staan wij U persoonlijk te woord – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar – en zijn wij snel ter plekke om het euvel te verhelpen. Van elke lift wordt een database aangelegd met daarin de technische specificaties van de installatie(s) en belangrijkste onderdelen. Mocht tijdens het liftonderhoud blijken dat, omwille van de veiligheid en/of bedrijfszekerheid, vervanging van onderdelen noodzakelijk is, ontvangt U van ons een gespecificeerde en transparante offerte met daarin de noodzaak van de reparatie en mogelijke oplossing(en) van het mankement.

Onze partners in liftonderhoud en liftmodernisering

“In de ochtend gebeld dat mijn sleutels in de liftschacht waren gevallen
en ’s middags werden ze netjes afgeleverd door de monteur zonder extra kosten, topservice!”

Meer referenties
Offerte aanvragen
close slider

Uw naam (verplicht):

Uw e-mail (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht)

Bouwjaar lift

Type lift

Aantal stopplaatsen lift

Hefvermogen lift

[recaptcha]