Menu
+31 (0)164 261500 mail@stigaliften.nl

Stiga Liften houdt in offertes voor liftmodernisering rekening met uw behoeftes en specifieke wensen. Onze offertes zijn transparant. Kwaliteit en duurzaamheid van materialen die worden gebruikt tijdens de liftmodernisering worden aantoonbaar verwerkt in uw offerte.
Stiga Liften hecht grote waarde aan een goede prijs/prestatieverhouding. Onze offertes voor liftmodernisering zijn scherp geprijsd, zeker gezien het topsegment materialen wat wordt aangeboden. Stiga Liften kiest voor eerlijkheid en transparantie in haar offertes voor het moderniseren van uw liften.

Stiga Liften voor maatwerk in uw liftmodernisering

Maatwerkafspraken voor uw liftmodernisering zijn geen probleem. Wij maken uitsluitend gebruik van betrouwbaar, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit resulteert in een lift die met een lage storingsfrequentie en een daarop aangepaste preventieve onderhoudsinterval langdurig en intensief operationeel kan zijn. Bovendien kunt u veelal flink op de energiekosten besparen ( > 50%).  Wij doen uitsluitend zaken met toeleveranciers in liftonderdelen die sinds vele jaren een vooraanstaande toppositie innemen. Uiteraard kan in overleg met u bij kostbare onderdelen gekozen worden voor onderdelen met een lagere belastbaarheid. Ook na oplevering van de liftmodernisering kunt u op Stiga Liften rekenen. Omdat wij achter onze materiaalkeuzes staan, bieden wij aantrekkelijke garantievoorwaarden. Bovenop de 1 jaar fabrieksgarantie voegen wij 1 jaar garantie toe, mits de lift bij ons in onderhoud is. Onze service afdeling staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

“Stiga Liften werd ons aangeraden door een andere VvE,
wat een topservice en kennis! Hadden we dit maar eerder geweten.”

Offerte aanvragen
close slider

Uw naam (verplicht):

Uw e-mail (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht)

Bouwjaar lift

Type lift

Aantal stopplaatsen lift

Hefvermogen lift

[recaptcha]