Menu
+31 (0)164 261500 mail@stigaliften.nl

Ons appartementencomplex (zestien appartementen) is mét lift opgeleverd in 1978. In de afgelopen jaren bleek hier en daar sprake van slijtage door veroudering. Zo werkte een sensor onvoldoende, haperde de lift een aantal malen en ging het openen en sluiten van de deuren gepaard met veel geluid. Daarnaast bleek de kwaliteit van de onderhoudmonteurs soms onvoldoende. Redenen voor de VvE (Vereniging van Eigenaren) Konijnenberg 24-54 te Halsteren om zich te bezinnen op vervanging of renovatie van de liftinstallatie.

Het bestuur van de VvE heeft allereerst een offerte gevraagd bij het bedrijf dat zorg heeft gedragen voor onderhoud . Het uiteindelijke bedrag in de schriftelijke offerte bleek ongeveer 40% hoger te zijn dan in het gesprek tevoren geraamd was. Redenen voor het bestuur om de samenwerking met dit bedrijf te beëindigen en zich bij andere bedrijven te oriënteren. Eén van de benaderde bedrijven was STIGA Liften uit Bergen op Zoom. Dit bedrijf onderscheidde zich door een heldere voorlichting, transparante offerte en een hoge mate van deskundigheid bij de medewerkers.

Het advies van STIGA Liften kwam neer op een grondige renovatie in tegenstelling tot vervanging van de complete liftinstallatie, zoals aangeraden door de andere door de VvE benaderde bedrijven. De kwaliteit van onder meer de liftkooi, deuren en materiaal in de liftschacht bleek uitstekend te zijn. Vervanging van dit alles was niet nodig.
De offerte van STIGA Liften gaf een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding weer. Dit in tegenstelling tot andere offerten, waarbij sprake was van veel verborgen kosten die de VvE veel onaangename verrassingen zouden leveren.

De persoonlijke benadering en uitleg van STIGA Liften gaf vertrouwen, mede ook omdat de eigenaar van STIGA liften veel ervaring heeft met liftenbouw en -onderhoud. Alle reden om akkoord gegaan met het voorstel van STIGA Liften.

De uitvoering van de renovatie verliep op rolletjes. Afspraken werden nagekomen, het werk van de monteurs was van aantoonbaar hoge kwaliteit . Binnen de afgesproken veertien dagen was de renovatie van de lift voltooid. Bewoners van ons appartementencomplex zijn lovend over het resultaat. Een nieuwe, geruisloze, motor; een nieuw beklede liftkooi met verbeterde verlichting en een prachtig tableau met bedieningstoetsen.
Met vertrouwen zien wij het onderhoud van deze lift bij STIGA Liften, in de komende jaren, tegemoet. Wij bevelen STIGA Liften aan voor een goede voorlichting, advies en aanbod.

Bestuur VVE Konijnenberg 24-54 te Halsteren.

Offerte aanvragen
close slider

Uw naam (verplicht):

Uw e-mail (verplicht):

Uw telefoonnummer (verplicht)

Bouwjaar lift

Type lift

Aantal stopplaatsen lift

Hefvermogen lift

[recaptcha]